x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Nu politicienii misogini trebuie să decidă cum va arăta Legea Capitalei

Udrea: Nu politicienii misogini trebuie să decidă cum va arăta Legea Capitalei

05 Apr 2011   •   12:07
Udrea: Nu politicienii misogini trebuie să decidă cum va arăta Legea Capitalei
Sursa foto: Dragos Stoica/Jurnalul National
159809-.jpg"Când am venit în fruntea PDL Bucureşti, am spus că prioritatea partidului, în mandatul meu, va fi repunerea bucureşteanului în postura de decizie. Mai mult, am spus că nicio măsură importantă nu se va mai lua fără a se face o consultare prealabilă cu cetăţenii. Am mers până acolo încât am decis ca înaintea tuturor şedinţelor CGMB să fie văzute şi punctele de vedere ale bucureştenilor. Cu atât mai puţin, nu ar trebui să-şi imagineze cineva că un act normativ atât de important precum Legea Capitalei ar putea fi trecut prin Parlament fără consultarea cetăţenilor", scrie Udrea pe blogul său.

"Suntem partidul care a câştigat atâtea bătălii electorale pe muchie de cuţit. De cele mai multe ori pornind cu şansa a doua. Aşa că nu avem cum să ne temem de un referendum, aşa cum absurd sugerează unii", mai susţine liderul PDL Bucureşti.

Elena Udrea adaugă şi un P.S. la postarea sa: "O «gaşcă de bărbaţi», cu Andrei Chiliman în frunte, s-a format să apere Bucureştiul de o femeie. Cred că ceea ce îi deranjează este că o femeie poate să conducă organizaţia de Bucureşti a unui partid. Cu siguranţă asta nu se va întâmpla niciodată în PSD sau PNL. Cred că bucureştenii trebuie să decidă cum va arăta Legea Capitalei, nu o mână de politicieni misogini".

×
Subiecte în articol: Elena Udrea legea capitalei