x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea nu şi-a ascultat instinctul

Udrea nu şi-a ascultat instinctul

de Gabriela Mladin    |    13 Mar 2013   •   14:52
Udrea nu şi-a ascultat instinctul

Elena Udrea susţine că dacă şi-ar fi ascultat instinctul şi nu ar fi cedat în faţa colegilor de partid, ar fi fost acum în locul lui Sorin Oprescu. Sigură pe şansele ei, democrat-liberala a explicat faptul că Silviu Prigoană nu a fost cea mai fericită variantă pentru Primăria capitalei. „Dacă mi-aş fi ascultat instinctul, aş fi fost acum primarul general al capitalei. Pentru că am văzut apoi sondajele şi sunt convinsă că acum eram în locul lui Oprescu”, a declarat Udrea la Târgu-Jiu unde venise să-şi prezinte moţiunea în faţa delegaţilor de la Gorj. 

Udrea mai are un regret care ţine de această dată de media: „Nu este corect ce se întâmplă acum în media. De dimineaţa şi până seara se discută despre mine pe televiziunile şi în tructul domnului Voiculescu. Pentru a asigura un echilibru în media cred că era bine ca şi PDL să ai un trust de presă”.
Despre şansele sale pentru funcţia de preşedinte al partidului, Elena Udrea spune că sunt cele mai mari: „Am curaj să mă lupt cu USL şi asta pentru că nu am legături ascunse cu liderii USL. Eu pot şi ştiu să construiesc dreapta liberală”, a mai precizat Udrea.

La întâlnirea de la Târgu-Jiu cu liderii organizaţiei PDL, Udrea a venit cu lăudătorii.Pentru a-i convinge pe delegaţi să o voteze pe Elena Udrea, fostul secretar de stat în ministerul Agriculturii Adrian Rădulescu, un sustinator al acesteia, a făcut o comparaţie: “USL are o locomotivă frumuşică, noi putem avea o locomotivă frumoasă. USL nu prea are dotări pe ea, noi putem avea cea mai dotată locomotivă. De aceea cred că Elena Udrea trebuie să fie locomotiva partidului”, a comentat Rădulescu.


×