x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un cunoscut primar PSD: „Doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia! (...) Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziție!"

Un cunoscut primar PSD: „Doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia! (...) Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziție!"

28 Mai 2019   •   10:36
Un cunoscut primar PSD: „Doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia! (...) Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziție!"
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul PSD al oraşului Bacău, Cosmin Necula, a postat un mesaj dur la adresa conducerii partidului. Acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dăncilă şi a Guvernului pe care îl conduce. Liderul PSD consideră că în partid „nu își mai pot găsi locul Oprișani, Ștefănești și Bădălăi!”

 

"Cred că poporul a spus Partidului Social Democrat suficient.

Este momentul să înțelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar și transparent cetățenii spun că noi trebuie să plecăm de la guvernare.

Cred că este momentul să recunoaștem că acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalența unor alegeri parlamentare.

Acest vot ne delegitimează pentru a conduce Guvernul României. Consider că în actualul context european și național cei care au câștigat aceste alegeri trebuie să își asume guvernarea. Românii așteaptă ca un nou guvern să rezolve problemele acestei țări.

Totodată, am convingerea că România trebuie să aibă o opoziție de stânga puternică. Însă într-o opoziție de stânga veritabilă nu își mai pot găsi locul Oprișani, Ștefănești și Bădălăi!

Rezumând, doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia!
Doamnelor și domnilor miniștri, vă rog să vă dați demisiile!

Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziție!", a scris Cosmin Necula pe Facebook.

×
Subiecte în articol: cosmin necula Viorica Dăncilă