x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un deputat PSD părăsește formațiunea politică: Nu pot merge mai departe alături de această viziune

Un deputat PSD părăsește formațiunea politică: Nu pot merge mai departe alături de această viziune

05 Sep 2018   •   12:05
Un deputat PSD părăsește formațiunea politică: Nu pot merge mai departe alături de această viziune

Deputatul Mihaela Huncă şi-a anunţat, miercuri, demisia din Partidul Social Democrat (PSD), pentru că nu poate fi de accord cu viziunea conducerii PSD al cărei unic demers politic "este acum o luptă absurdă, fără argumente şi fără folos pentru cetăţeni, cu toată lumea care i se opune". 

"Nu pot accepta sintagma 'două Românii', nu pot accepta scindarea societăţii, sunt împotriva oricărei bătălii fratricide şi cred cu tărie că rolul celor aflaţi la guvernare este să fie în slujba tuturor românilor. Din păcate, unicul demers politic al conducerii partidului este acum o luptă absurdă, fără argumente şi fără folos pentru cetăţeni, cu toată lumea care i se opune. Nu pot merge mai departe alături de această viziune. Şi, fiindcă mulţi alegători m-au învestit cu încredere pentru a-i reprezenta, nu voi alege să mă ascund în spatele biroului, bucurându-mă cu egoism de privilegii, ci voi încerca să dau viaţă, cu responsabilitate, tuturor iniţiativelor pe care mi le-am asumat în campania electorală", a postat pe Facebook Mihaela Huncă. 

Aceasta mai spune că social-democraţia în care crede ea, bazată pe "valori autentice, pe meritocraţie şi pe competenţă", nu se mai regăseşte astăzi în PSD. 

"Am sperat, vreme de doi ani, că este doar o etapă de reconstrucţie a partidului, am subliniat constant că drumul ales se abate de la proiectul pe care l-am propus românilor, mi-am exprimat nemulţumirea în faţa autocraţiei care începe să definească exprimarea partidului. Toate aceste iniţiative colegiale au fost lipsite de efect", a adăugat parlamentarul de Botoşani. 

Mihaela Huncă a devenit membru PSD în 2000, ea deţinând în ultimii doi ani şi funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene Botoşani. AGERPRES

×
Subiecte în articol: deputat psd demisie mihaela hunca