x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un fost europarlamentar îl atacă DUR pe Traian Băsescu: „Un singur amendament: E graţiată Nuţica”

Un fost europarlamentar îl atacă DUR pe Traian Băsescu: „Un singur amendament: E graţiată Nuţica”

21 Apr 2017   •   15:27
Un fost europarlamentar îl atacă DUR pe Traian Băsescu: „Un singur amendament: E graţiată Nuţica”
Sursa foto: Adrian Manolache

Un fost europarlamentar dă de pământ cu fostul preşedinte, Traian Băsescu. Enervat de amendamentele pe care şeful PMP vrea să le depună la legea graţierii, Sebastian Bodu a reacţionat extrem de dur pe facebook. Bodu crede că, de fapt, prin această mutare, Băsescu ar vrea să o graţieze pe Elena Udrea.

”Traian Băsescu, ăla care era cu anticorupția în gură de dimineața până seara, a depus amendamente la proiectul legii grațierii, conform cărora sunt grațiate si persoanele condamnate pentru corupție, cu pedepse de până la 10 ani, femei. Mai bine scria un singur amendament: că este grațiată Nuțica. Și gata, fără s-o mai dea pe după cireș. Nu de alta, dar poate primeste blonda în apel mai mult de 10 ani...", a tunat Bodu.

Şi asta nu e tot. Tirul lui Bodu a continuat. "Asta demonstrează ceea ce unii au înțeles demult: Traian Băsescu nu crede în nimic decât în propria-i mărire. Totul, în activitatea lui publică, e teatru. A jucat cartea anticorupției pentru că a simțit că e câștigătoare. Și a jucat-o bine. Iar electoratul l-a crezut, pentru că, pe langa adversarii politici, au intrat la pușcărie si politicieni din partidul lui. Însă, la adăpostul acestei strategii, el a întreținut corupția la maxim pentru cercul lui de apropiați, singurul care conta pentru el.”, e mesajul lui Sebastian Bodu.

×
Subiecte în articol: traian basescu gratiere Elena Udrea