x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un nou consilier electoral la PUR

Un nou consilier electoral la PUR

23 Iun 2004   •   00:00

PUR a incheiat colaborarea cu consultantul american Dick Morris, urmand sa desemneze un nou consilier pentru campania parlamentara si prezidentiala din toamna.

DANA PICIU

"Partidul Umanist a decis sa mearga in alegeri cu un candidat propriu la Presedintie, in timp ce Dick Morris va coordona campania electorala a Liei Roberts, ceea ce il face incompatibil cu functia de consultant al Partidului Umanist si al candidatului nostru", a declarat ieri Codrut Seres, secretarul general al PUR. Dan Voiculescu, presedintele Partidului Umanist, a anuntat ca propunere pentru Presedintie candidatura lui Codrut Seres, propunere care urmeaza a fi validata de Biroul Politic al partidului.

APRECIERE. Reprezentantii PUR se declara multumiti de rezultatul alegerilor locale. 121 de localitati (patru municipii, 11 orase, 106 comune) vor fi conduse de primari ai Partidului Umanist. Acestora li se mai adauga cei 2.443 de consilieri locali si cei 73 de consilieri judeteni. Secretarul general al PUR Codrut Seres a spus ca motivul care a dus la aceste rezultate bune a fost "ofensiva tinerilor", de intinerire a structurilor de partid, declansata la inceputul anului trecut.

CONSILIU. La 3 iulie 2004, PUR va avea un Consiliu National in care se vor analiza rezultatele obtinute de umanisti la alegerile locale, va fi constituita Liga Alesilor Locali si va fi validat candidatul partidului pentru Presedintie. Potrivit lui Codrut Seres, PUR va merge singur la alegerile din toamna avand ca obiectiv intrarea in Parlament si constituirea de grupuri parlamentare in ambele Camere. El a aratat ca pe listele pentru parlamentare se vor regasi foarte multi tineri, deoarece "ofensiva tinerilor" va continua.

×
Subiecte în articol: politic