x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un nou SCANDAL în PSD. Bădulescu: Am mințit la Parchet ca să apăr un partid

Un nou SCANDAL în PSD. Bădulescu: Am mințit la Parchet ca să apăr un partid

30 Ian 2019   •   22:53
Un nou SCANDAL în PSD. Bădulescu: Am mințit la Parchet ca să apăr un partid
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a susținut, în direct, la televizor, că a mințit în declarațiile de la Parchetul General în legătură cu protestul din 10 august 2018.

''E o golănie. M-am dus la ședință, dar nu am fost lăsat să intru. M-a întrebat cineva cine sunt, la intrare. I-am zis că am avut invitație, nu m-a lăsat. M-am întors și am plecat. E o execuție de tip mafiot, fără a putea spune ce am de spus. După 30 ianuarie este momentul când lumea va afla adevărul. Recunosc că am mințit la Parchet și mă pun la dispoziția organelor de urmărire penală cu fapte și declarații pentru data din 10 august 2018. O spun public. Ce am mințit o să declar la Parchet. Am mințit pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid care acum mă exclude. Mi-o asum. Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi'', a declarat Aurelian Bădulescu, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Întrebat dacă se va duce la parchet să îşi schimbe declaraţia privind protestul din 10 august, el a răspuns că trebuie să-l cheme parchetul. "O să mă cheme parchetul şi o să spună: 'Domnule Bădulescu, ai spus că ai minţit. Ia pixul şi hârtia şi să vedem ce trebuie să îndreptăm aici'", a spus Bădulescu.

Chestionat ce i s-a cerut să spună de la partid despre protestul din 10 august, Bădulescu a refuzat să intre pe această tematică. "Nu vreau să intru pe această temă, în schimb, vreau să spun că mi s-a cerut de la partid, în nenumărate rânduri, în schimbul unor foloase privind funcţii sau numirea altor persoane în funcţii, să o las pe Gabriela Firea, să schimb majoritatea în CGMB şi să folosesc armele pe care le am în susţinerile şi ieşirile mele publice împotriva Gabrielei Firea, pentru că aceasta creşte în notorietate. (...) Asta e democraţia anului 2019. (...) Eu nu am nevoie de funcţii", a declarat Bădulescu.

Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: aurelian badulescu