x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UNPR strânge semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale

UNPR strânge semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale

27 Apr 2014   •   15:53
UNPR strânge semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale
Sursa foto: Mediafax/Silviu Matei

UNPR a anunţat duminică, printr-un comunicat de presă, că partidul va strânge semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Uniunea Naţională pentru Progresul României şi-a propus să strângă un milion de semnături în sprijinul candidaturii lui Victor Ponta la Palatul Cotroceni.

Potrivit comunicatului, susţinerea pentru această candidatura a fost exprimată de preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, cu ocazia evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European.

'Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească. A venit cu o viziune proaspătă şi corectă. A dat României o voce, cu adevărat liberă de trecut şi o privire orientată cu hotărâre spre viitor. Şi tocmai din acest motiv, Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României', afirmă Gabriel Oprea, potrivit comunicatului.

El apreciază că opţiunea este împărtăşită de toţi membrii şi simpatizanţii UNPR.

'Pensionarii membri ai Uniunii îşi doresc un preşedinte tânăr care să poată rezolva problemele celor în vârstă. Femeile din UNPR susţin un preşedinte care să le reprezinte pe fiecare dintre ele. Iar tinerii din Uniune vor un preşedinte energic, un tânăr care la revoluţie avea o vârstă apropiată de a lor, un lider care, prin parcursul şi cariera sa profesională, dă tuturor speranţa că prin muncă se poate reuşi. UNPR consideră că la alegerile din noiembrie românii vor alege ca şef de stat un om în care să creadă şi pe care să-l urmeze. Iar acesta nu poate fi altul decât Victor Ponta', se arată în comunicat.


×