x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR îi cere lui Dragnea să demisioneze din funcția de președinte a Camerei Deputaților

USR îi cere lui Dragnea să demisioneze din funcția de președinte a Camerei Deputaților

13 Noi 2017   •   12:58
USR îi cere lui Dragnea să demisioneze din funcția de președinte a Camerei Deputaților

USR îi cere preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, să demisioneze din funcţie pentru a se ocupa de problemele pe care le are cu Justiţia, a declarat, luni, preşedintele partidului, Dan Barna. 

"Azi dimineaţă, Liviu Dragnea a fost din nou la DNA şi vă propun să ne imaginăm unde ar fi fost România dacă în ultimul an Parlamentul şi Guvernul s-ar fi ocupat cu adevărat de guvernare şi nu de lupta cu Justiţia. USR consideră că această situaţie trebuie să înceteze. Îi cerem lui Liviu Dragnea să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi să se ocupe de problemele pe care le are cu Justiţia. Nu este posibil ca Guvernul şi Parlamentul să se comporte de un an de zile precum casa de avocatură a persoanelor cu probleme penale şi a domnului Liviu Dragnea", a afirmat Barna, la o conferinţă de presă. 

El a spus că iniţiativa pe care USR a lansat-o săptămâna trecută în privinţa modificării Constituţiei în sensul "fără penali în funcţii publice" reprezintă una dintre direcţiile pentru reforma reală a clasei politice.

"Cât timp avem persoane cu probleme penale în funcţii publice trăim acest coşmar pe care îl trăiesc cetăţenii României ca principalele iniţiativele ale Guvernului şi Parlamentului să fie îndreptate pentru rezolvarea acestor probleme penale. O clasă politică fără persoane cu probleme penale şi o legislaţie electorală adaptată anului 2017 sunt paşii necesari pentru a putea vorbi de o democraţie în România", a adăugat Barna. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Barna liviu dragnea