x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR Vlad Alexandrescu: Tăriceanu minte! USR nu a cerut mașini pentru grupul parlamentar

USR Vlad Alexandrescu: Tăriceanu minte! USR nu a cerut mașini pentru grupul parlamentar

28 Dec 2016   •   16:47
USR Vlad Alexandrescu: Tăriceanu minte! USR nu a cerut mașini pentru grupul parlamentar

Grupul parlamentar al senatorilor USR nu a cerut absolut niciun fel de privilegiu pentru membrii săi, ci a cerut doar şase funcţionari parlamentari, aşa cum au toate grupurile, a declarat miercuri viceliderul senatorilor USR Vlad Alexandrescu. 

"Am fost surprins de declaraţia domnului Călin Popescu-Tăriceanu. Este o minciună. Grupul parlamentar al senatorilor USR nu a cerut absolut niciun fel de privilegiu pentru senatorii săi, avem tot ce ne trebuie. Singurul lucru pe care l-am cerut au fost şase funcţionari parlamentari pentru un grup parlamentar nou creat, aşa cum au toate grupurile parlamentare. Suntem foarte surprinşi că preşedintele Senatului înţelege în acest fel să colaboreze cu un partid nou format, care reprezintă voinţa a 9% din electorat şi care înţelege într-adevăr să facă opoziţie în Parlament. Dacă acesta este sprijinul pe care ni-l dă, printr-o mărturie mincinoasă, considerăm că într-adevăr avem o problemă", a spus Alexandrescu, la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că la nivelul grupului USR de la Senat s-au iniţiat procedurile de strângere a semnăturilor pentru a contesta, la Curtea Constituţională, proiectul de lege privind eliminarea a 102 taxe, cu referire la articolul vizând taxa radio-tv. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat miercuri că Uniunea Salvaţi România a făcut o solicitare la Secretariatul general pentru ca fiecare senator al partidului să beneficieze de maşină cu şofer şi un birou. "Partidul antisistem văd că s-a integrat. Vorbeau de privilegii, de nu ştiu ce la Parlament. Fiecare vrea maşină cu şofer şi birou. Foarte interesant mi se pare. La Secretariatul general al Senatului au făcut solicitarea", a spus Tăriceanu. AGERPRES

×