x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim isi ameninta liderii de filiale

Vadim isi ameninta liderii de filiale

12 Iun 2004   •   00:00

Presedintele PRM CV Tudor s-a razgandit cu privire la partidele cu care va colabora formatiunea sa politica la nivelul consiliilor judetene si locale.

DANA PICIU

Dupa ce joi a avut intalniri atat cu Traian Basescu cat si cu Octav Cozmanca pe aceasta tema si se stabilise ca PRM va face aliante in functie de imprejurari cu alianta PNL- PD sau cu PSD, Vadim s-a hotarat sa "nu colaboreze cu hotii" "care au fraudat alegerile" si au dus la rezultatele slabe. In sedinta Biroului Executiv al partidului de ieri seara urma sa se decida cu cine vor colabora peremistii si pe cine vor sustine in turul doi al alegerilor. Vadim a spus totusi ca nimeni nu va avea exclusivitate.

Boc, sustinut de PRM

Presedintele PRM si-a avertizat liderii de filiale si reprezentantii in consilii care au facut deja intelegeri cu anumite partide ca, daca nu vor respecta decizia Biroului Executiv vor fi exclusi din partid, iar filiala lor va fi desfiintata. "Nimeni nu trece peste mine. Daca nu ne intelegem desfiintez partidul si fac altul cu o mana de idealisti", a spus Vadim. In ce priveste municipiul Cluj-Napoca, unde "a fost macel" in ce-l priveste pe Funar, PRM a hotarat - il va sustine pe Emil Boc, candidatul Aliantei.

Presedintele PRM a precizat ca principalul motiv pentru care partidul sau a obtinut rezultate atat de slabe la alegerile locale este frauda electorala. Facand niste calcule legate de datele transmise de BEC si de audienta meciului care a avut loc in ziua votului, punand la socoteala si ploaia, Vadim a anuntat ca circa 2 milioane de buletine de vot, reprezentand 16,1% prezenta la vot, din datele oficiale dintre orele 17:00 si 21:00, "au fost aruncate in urne" ilegal.
×
Subiecte în articol: politic