x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim, lasat cu mana intinsa

Vadim, lasat cu mana intinsa

16 Iul 2004   •   00:00

Dupa consultarile de miercuri seara cu presedintele Iliescu, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a lasat sa se inteleaga ca partidul sau este dispus sa participe la o alianta de guvernamant cu PSD, daca rezultatul alegerilor din toamna va permite acest lucru.

"PRM e in opozitie de 13 ani si, daca mai stam patru, s-ar face 17. E o situatie care nu mai poate sa dureze", a spus C.V. Tudor. El a precizat ca venirea la putere a aliantei PNL-PD ar fi cea mai mare "calamitate" pentru Romania.

SUBSTRAT. O prima reactie de la PSD a venit din partea purtatorului de cuvant al partidului, Titus Corlatean. "Este o incercare a lui C.V. Tudor de a compune, de altfel fara succes, doua personalitati politice de talia lui Ion Iliescu si Adrian Nastase. Nu este prima incercare si nu este incercarea numai a lui C.V.Tudor. Au mai incercat si altii. Sa nu uitam, C.V. Tudor este in realitate in campanie electorala si incearca, folosind acest tip de argumentatie, sa induca anumite elemente de destabilizare, din punctul sau de vedere, vizavi de PSD, de conducerea sa... Acest tip de argumentatie si de logica sunt sortite esecului", a declarat Corlatean la BBC.

INTALNIRE. Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a declarat ieri ca a avut in urma cu o luna o intalnire cu liderul PRM, CV Tudor, pentru a discuta in legatura cu formarea consiliilor judetene. "Ce daca m-am dus la el acasa? E casa ciumata? Ce, nu s-a intalnit si cu Basescu la "Pescarus"? Nu-mi place sa merg la carciuma", a spus Cozmanca. El a adaugat ca se va mai intalni cu CV Tudor daca va fi cazul. Cozmanca a precizat ca, deocamdata, PSD nu si-a pus problema sa faca o alianta cu PRM. "Nu, deocamdata nu ne-am pus o asemenea problema", a aratat Cozmanca, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema.

×
Subiecte în articol: politic