x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim Tudor: "Maestre, când îmi dădeai telefon să ceri voturile PRM în CGMB, nu mai erai umilit? "

Vadim Tudor: "Maestre, când îmi dădeai telefon să ceri voturile PRM în CGMB, nu mai erai umilit? "

12 Sep 2008   •   00:00

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu să nu-i mai scrie şi să nu-l mai invite la Cotroceni ori de câte ori îi "vine pe chelie", pentru că nu va mai onora invitaţiile, urmare a declaraţiei şeful statului că s-a simţit umilit de înţelegerea dintre PDL şi PRM.



Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu să nu-i mai scrie şi să nu-l mai invite la Cotroceni ori de câte ori îi "vine pe chelie", pentru că nu va mai onora invitaţiile, urmare a declaraţiei şeful statului că s-a simţit umilit de înţelegerea dintre PDL şi PRM.
"De ce te-oi fi simţit umilit, maestre, de o înţelegere procedurală din Parlament, care nici măcar nu te priveşte? Precizez: era vorba de Vadim Tudor. Dar când îmi dădeai telefon, în calitate de primar al Capitalei, să ceri voturile consilierilor PRM pentru pasajul Basarab, atunci nu mai erai umilit? ( ...) În definitiv, dacă eşti atât de sensibil, în primul rând pentru chestiuni care nu te privesc, atunci te sfătuiesc să nu-mi mai scrii şi să nu mă mai inviţi la Palatul Cotroceni ori de câte ori îţi vine pe chelie şi simţi nevoia să simulezi, de ochii ţării şi ai străinătăţii, consultările democratice cu toate partidele", a declarat Corneliu Vadim Tudor, vineri, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, Vadim Tudor a ţinut să menţioneze că Traian Băsescu a ajuns şef al statului graţie celor 250.000 de votanţi ai PRM.
"Când cei 250.000 de votanţi ai mei te-au făcut dintr-un marinar pensionar ditamai şef al statului, n-ai mai fost umilit?", a spus liderul PRM.

El a reluat ipoteza conform căreia situaţia din Parlament era o etapă a unui scenariu de izolare şi eliminare din viaţa politică a sa şi a preşedintelui Traian Băsescu, dar că acesta din urmă nu a ţinut cont de avertismentul său.
"Mi-am făcut datoria, l-am avertizat, i-am întins şi o mână, în mod dezinteresat, dar, vorba proverbului din bătrâni, copacul unde este aplecat, acolo va cădea. Şi Băsescu va cădea", a mai afirmat Corneliu Vadim Tudor.

În opinia lui, înţelegerea dintre PDL şi PRM din Senat a fost un acord "firesc" între două partide parlamentare, menit să deblocheze situaţia critică în care ajunsese Senatul.

Vadim Tudor a susţinut că, "în timp ce varsă lacrimi de crocodil că i s-a stricat imaginea", PDL exploatează la maximum beneficiile protocolului încheiat cu PRM şi a menţionat că senatorul propus de democrat-liberali la preşedinţia Comisiei economice din Senat, Dorel Onaca, a fost ales pe listele PRM.
"Dacă aş fi maliţios, aş spune că partidul prezidenţial n-are nici funcţii, nici oameni, aşa că a luat de la noi", a adăugat preşedintele PRM.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic tudor vadim