x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie: Demisia din Parlament nu rezolvă nimic

Vanghelie: Demisia din Parlament nu rezolvă nimic

23 Ian 2012   •   09:43
Vanghelie: Demisia din Parlament nu rezolvă nimic

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, astazi, ca eventuala demisie in bloc a parlamentarilor USL nu va duce la schimbari politice.

"Daca ne dam doar noi demisia si raman cei de la PDL, inteleg ca se fac alegeri anticipate (partiale - n.r.), deci nu am rezolvat nicio problema. Solutia cred ca este sa scoatem in strada 100.000 de oameni si sa stam si noi, parlamentarii, acolo si sa nu plecam pana cand demisioneaza Basescu si Boc", a afirmat Vanghelie, potrivit Mediafax. El a mai afirmat ca nu crede ca revendicarile politice ale opozitiei se pot rezolva cu "acele mitinguri de cate 700-800 de oameni".

El a apreciat ca opozitia ar trebui sa dea un mesaj "ferm si coerent" pentru a determina la proteste nu doar "pe membrii de partid", ci si pe alti romani.

"Protestele sunt un mesaj, dar opozitia trebuie sa ia o decizie majora. Trebuie sa se implice, sa dea un mesaj de forta, pentru a nu veni doar membrii de partid, ci alti romani. Romanii sunt satui de clasa politica si fara un mesaj de forta, ca vrem o schimbare radicala, nu vor iesi", a mai spus Vanghelie.


×