x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie, despre numirea lui Lăzăroiu la Muncă: Băsescu a numit un om de-al lui. Ăsta e stilul lui!.

Vanghelie, despre numirea lui Lăzăroiu la Muncă: Băsescu a numit un om de-al lui. Ăsta e stilul lui!.

04 Iun 2011   •   06:22
Vanghelie, despre numirea lui Lăzăroiu la Muncă: Băsescu a numit un om de-al lui. Ăsta e stilul lui!.

Noua Constitutie propusa de presedintele Traian Basescu duce Romania spre un stat politienesc, mergand chiar pana la dictatura, a declarat Marian Vanghelie, vicepresedinte PSD, invitat la emisiunea "Vorbe Grele", prezentata de Victor Ciutacu, la Antena 3. Despre numirea lui Sebastian Lazaroiu in functia de ministru la Muncii, Marian Vanghelie a spus ca nominalizarea este specifica stilului practicat de Basescu.

"Ma ingrijoreaza ceea ce vrea sa faca presedintele Traian Basescu, in ceea ce priveste schimbarile Constitutiei. Din punctul meu de vedere, luat en-gross, te ingrijoreaza daca citesti tot, m-am uitat si eu si e evident ca totul se duce spre un stat politienesc. In felul acesta, vom ajunge la o Constitutie cu tente foarte clare de dictatura", a comentat Marian Vanghelie.

Vanghelie spune ca cel mai mult il ingrijoreaza scaderea numarului de parlamentari, schimbarea Parlamentului bicameral cu unul unicameral si faptul ca puterea Parlamentului va ajunge pe mainile Executivului.



In ceea ce priveste numirea fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu, la ministerul Muncii, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spune ca nominalizarea este specifica stilului practicat de Basescu.

"A numit un om de-al dansului, acesta este stilul pe care l-a practicat de cand e presedinte", a mai spus Vanghelie.

×