x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie, despre trădătorul din PSD: Preşedinţii de partid mai sunt uneori INTOXICAŢI de colegi

Vanghelie, despre trădătorul din PSD: Preşedinţii de partid mai sunt uneori INTOXICAŢI de colegi

13 Dec 2012   •   09:40
Vanghelie, despre trădătorul din PSD: Preşedinţii de partid mai sunt uneori INTOXICAŢI de colegi

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat miercuri, la România TV, că a discutat cu preşedintele PSD, Victor Ponta, despre revenirea lui Mircea Geoană şi în partid şi despre cooptarea acestuia într-un viitor cabinet condus de Ponta. În ce priveşte speculaţiile legate de un complot al lui Geoană pentru a ajunge premier în pofida voinţei copreşedinţilor USL, Vanghelie nu exclude posibilitatea unei intoxicări a lui Ponta de către unii membri ai PSD.

Vanghelie a negat că ar fi discutat cu Geoană despre susţinerea acestuia pentru postul de premier, în schimb a precizat că a intervenit în favoarea fostului preşedinte al PSD pentru ca acesta să fie reprimit în partid şi inclus pe listele USL la alegerile din 9 decembrie.

"Eu am o relaţie foarte bună şi civilizată cu Mircea Geoană. Am intervenit la Victor Ponta ca Mircea Geoană să revină în partid şi la o viitoare guvernare să facă parte din cabinetul dânsului. Este un om pregătit şi cred că domnul Geoană poate face parte din guvernul condus de Victor Ponta", a declarat Vanghelie, potrivit RTV.NET.

Mai mult, el nu ar fi fost singurul care a făcut lobby pentru revenirea lui Geoană printre social-democraţi. "Sunt sigur că n-am fost singurul din partid care a intervenit la Victor Ponta pentru a-l readuce în PSD şi pentru a pune capăt discuţiilor", a afirmat Vanghelie.

Află ce spune Marian Vanghelie despre un complet al lui Mircea Geoana pentru a prelua şefia Guvernului pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: vanghelie psd partid