x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Varujan Vosganian: Comisia de etică a PDL s-a terminat cu un mare fâs

Varujan Vosganian: Comisia de etică a PDL s-a terminat cu un mare fâs

28 Oct 2012   •   16:18
Varujan Vosganian: Comisia de etică a PDL s-a terminat cu un mare fâs
Sursa foto: Intact Images/Dragos Stoica

Varujan Vosganian a criticat, printr-o postare pe blog, rezultatele Comisiei de Etică a PD. Senatorul PNL a afirmat că această comisie s-a dovedit a fi un "fâs".

"Aşa cum era de aşteptat, comisia de integritate condusă de Monica Macovei s-a terminat cu un mare fâs. Niciunul dintre pedeliştii cu notorietate care au fost socotiţi incompatibili de inchiziţia doamnei Macovei nu a rămas pe dinafara listelor. Chestiunea criteriilor de integritate a fost doar o tentativă demagogică de a arăta că ARD e altceva decât PDL. Nu numai că nu e altceva, dar e chiar mai puţin, aşa cum o arată armata de strânsură, o adevărată ceată a lui Piţigoi, şi cifrele din sondaje", a spus Vosganian, potrivit Agerpres.

Senatorul liberal a adăugat că PDL nu a învăţat nimic din experienţa anului în curs, când a pierdut guvernarea ţării, în urma protestelor românilor de la începutul lunii ianuarie.

"Nu vreau s-o fac pe moralistul, nu ştiu cum aş fi trecut dacă aş fi încăput în furcile de Torquemada ale Monicăi Macovei. Până acum nu am avut astfel de probleme la comisiile cu mâinile curate, de integritate, pentru o Românie curată etc. etc. Sunt, totuşi, şi eu un om, cu păcatele şi calităţile mele. Mi s-ar părea, însă, cel puţin ciudat să mă judece cineva care, pe când eu scoteam bucureşteni din mâinile minerilor, dădea certificate de bună purtare torţionarilor din Piaţa Universităţii. PDL a dovedit că nu a învăţat nimic din lecţiile anului 2012, începând cu protestele din ianuarie, înfrângerile în Parlament şi cartonaşul roşu dat de români prin votul la referendum. Este acelaşi partid demagogic, lipsit de repere morale. Iar Monica Macovei a primit lecţia pe care o merita, pentru aroganţa cu care crede că poate scăpa de judecată, grăbindu-se să-i judece pe alţii", a mai spus Vosganian pe blog.

×