x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga - lovit de optimism: " O să vedeţi şi un val de intrări în PDL"

Vasile Blaga - lovit de optimism: " O să vedeţi şi un val de intrări în PDL"

de Agerpres    |    01 Feb 2014   •   19:04
Vasile Blaga - lovit de optimism: " O să vedeţi şi un val de intrări în PDL"
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că nu se aşteaptă la un val de plecări din PDL către Partidul Mişcarea Populară, opinând că 'cei care au avut de plecat au plecat'.

La finalul şedinţei Consiliului Director al PDL, care a durat aproape trei ore, Vasile Blaga, a declarat că el a militat în permanenţă pentru unitatea partidului şi a mizat pe loialitatea colegilor săi, dar poate spune că cei care au plecat fie se aflau în conflict cu organizaţiile din care făceau parte, fie au venit pe liste înaintea alegerilor parlamentare. 


Citeşte şi: Blaga s-a poziţionat faţă de Mişcarea Populară: "Este un adversar politic pentru PDL"

'Cei mai mulţi dintre plecaţi nu prea au avut treabă cu partidul. Mă supără orice plecare din partid, dar este bine că acest lucru s-a întâmplat acum şi nu mai târziu, pentru că putem să-i înlocuim fără alte probleme (...) O să vedeţi şi un val de intrări în PDL', a spus Vasile Blaga.

Cât priveşte posibila intrare a unor primari PDL în Fundaţia Mişcarea Populară, Vasile Blaga a menţionat că nu vede nicio problemă, câtă vreme aceştia rămân loiali formaţiunii pe listele cărora au fost aleşi. ''Suntem suficient de vaccinaţi ca să putem lua din timp măsuri acolo unde se impun şi le vom lua. Dar nu are sens să fac vreun proces de intenţie', a spus Vasile Blaga.

În context, el a amintit că Gheorghe Falcă, primarul Aradului, i-a spus la întâlnirea de sâmbătă că este de un an în Fundaţia 'Mişcarea Populară'. ''Nu este o problemă, nu am sesizat niciodată din partea domnului Falcă că nu ar fi loial PDL şi i-am mulţumit şi pentru modul cum s-a comportat în campania internă din partid. Nu am ce să-i reproşez', a spus acesta.

Referindu-se la Elena Udrea, Blaga a spus că nici ei nu i-a făcut 'vreun proces de intenţie' până în momentul în care nu a vrut să respecte deciziile luate prin vot de structurile partidului.

Liderul PDL nu a dorit să comenteze absenţa primarului Clujului, Emil Boc la lucrările Consiliului Director, spunând că el nu a participat de regulă la aceste reuniuni şi menţionând că Boc este cel care poate de un răspuns la această întrebare.

×
Subiecte în articol: vasile blaga