x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga: "Nu vom susţine o guvernare născută din manipulare, minciună şi ipocrizie"

Vasile Blaga: "Nu vom susţine o guvernare născută din manipulare, minciună şi ipocrizie"

21 Dec 2012   •   18:35
Vasile Blaga: "Nu vom susţine o guvernare născută din manipulare, minciună şi ipocrizie"
Sursa foto: Intact Images

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a declarat vineri, cu ocazia ceremoniei de investire a Guvernului Ponta, că PDL respectă votul românilor, dar nu va susţine "o guvernare născută din manipulare, minciună şi ipocrizie".

"Nu văd niciun motiv pentru a susţine Guvernul Ponta 2", a declarat Blaga, care a mai spus că şi-a exprimat îndoiala în legătură cu competenţa şi integritatea unor membri ai Guvernului, iar "temerile PDL s-au adeverit cu vârf şi îndesat".

"Ne şochează că astăzi acest prim-ministru vine cu mai mulţi oameni cu probleme de integritate şi ne cere din nou votul de încredere", a declarat preşedintele PDL, care crede că prioritatea zero a guvernării a devenit nerespectarea legii şi că USL a reuşit o mare performanţă, aceea de a sta 7 luni la guvernare fără să guverneze "nicio clipă".

"Vă asigur că PDL vă va reaminti la tot pasul de promisiunile făcute oamenilor şi vom prelua aceste promisiuni şi le vom depune ca mandamente la bugetul de stat", a mai spus Blaga.

Preşedintele PDL a mai arătat că democrat-liberalii vor rămâne în opoziţie şi vor face o opoziţie constructivă, vor susţine calea europeană, euroatlantică, aderarea în spaţiul Schengen.

"Când în sfârşit Guvernul se va ocupa de guvernare, PDL va participa la discuţiile vizând revizuirea Constituţiei, reorganizarea administrativ-teritorială, stabilirea Codului electoral", a încheiat Blaga.

×
Subiecte în articol: vasile blaga PDL guvernul ponta 2