x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga: România este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990

Vasile Blaga: România este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990

de Agerpres    |    12 Apr 2014   •   13:13
Vasile Blaga: România este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă, la Giurgiu, cu ocazia prezentării candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, că România este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990 şi din păcate corupţia a ajuns pe masa prim-ministrului.

"România din păcate este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990, am văzut Guvernele Ponta I şi Ponta II şi am crezut că le-am văzute pe toate, dar din nefericire observăm mai ales după ce procurorii au făcut publice anumite date că a ajuns corupţia pe biroul prim-ministrului şi asta este un lucru foarte grav. Observăm, de asemenea, că premierul României e complet la dispoziţia baronilor locali care îi dictează ce şi cum să facă", a spus Vasile Blaga.

El consideră că acum românii trag ponoasele în urma alegerilor din 2012, prin neintrarea în spaţiul Schengen şi alte nerealizări de acest gen, cum ar fi creşterea şomajului, introducerea a 36 de noi taxe şi impozite şi închiderea firmelor într-un ritm de până la 61 pe zi doar de la începutul acestui an, motiv pentru care PDL a cerut demisia prim-ministrului Victor Ponta.

Vasile Blaga consideră că PDL poate obţine şapte sau opt posturi de europarlamentari, iar în anul 2016 să câştige alegerile parlamentare.

×
Subiecte în articol: vasile blaga PDL