x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga, gafă monumentală: "ARD a dus cea mai cumplită campanie de mistificare"

Vasile Blaga, gafă monumentală: "ARD a dus cea mai cumplită campanie de mistificare"

09 Dec 2012   •   21:36
Vasile Blaga, gafă monumentală: "ARD a dus cea mai cumplită campanie de mistificare"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a declarat că scorul obţinut de ARD a fost unul "obţinut în condiţii speciale".

"ARD a dus cea mai cumplită campanie de mistificare, o campanie de manipulare ieşită din comun. Le mulţumesc tuturor celor care s-au bătut în colegii şi îi rog să rămână pe baricade până la numărarea ultimului vot, pentru că sunt sigur că vom lua cel puţin 20 la sută dintre sufragii", a declarat Blaga, fiind corectat de cei aflaţi în spatele său, care i-au atras atenţia că "mistificatorii" au fost cei de la USL...

"Vom merge în Parlament în opoziţie şi vom milita pentru o Românie euroatlantică. Senatorii şi deputaţii ARD vor apăra statul de drept, vor milita pentru o justiţie independentă şi pentru o Românie europeană", a mai spus Blaga, care a ţinut să mulţumească tuturor celor care au ieşit din casă pentru a vota, în ciuda condiţiilor meteorologice, "dând dovadă de un civism deosebit".

La rândul său, Mihail Neamţu, liderul Noua Republică, a spus că "reconstrucţia dreptei începe astăzi. Credem că lupta pentru statul de drept va continua. Aşteptăm rezultatele finale, avem un mesaj pentru roâanii din diaspora: există speranţă, ARD are viitor".

×
Subiecte în articol: vasile blaga ard