x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vicepreşedintele PMP spune că Noul Executiv nu trebuie să îşi propună concedieri, tăieri de salarii şi de pensii

Vicepreşedintele PMP spune că Noul Executiv nu trebuie să îşi propună concedieri, tăieri de salarii şi de pensii

16 Oct 2019   •   15:17
Vicepreşedintele PMP spune că Noul Executiv nu trebuie să îşi propună concedieri, tăieri de salarii şi de pensii
Sursa foto: Lucian Alecu

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), deputatul Ionuţ Simionca, este de părere că viitorul Executiv nu trebuie să îşi propună concedieri, tăieri de salarii şi de pensii, cu excepţia celor speciale, considerând că este responsabilitatea Guvernului să îi pună pe angajaţii statului să lucreze eficient.

"PMP a contribuit activ la doborârea Guvernului Dăncilă pentru că noi am crezut că trebuie să punem capăt epocii Dragnea - cea mai întunecată pentru România de după Revoluţie. Noul guvern trebuie să răspundă aşteptărilor românilor. Noul executiv nu trebuie să îşi propună concedieri, tăieri de salarii şi de pensii (cu excepţia pensiilor speciale, mai ales a pensiilor parlamentarilor, care trebuie desfiinţate). Niciodată nu aş susţine un demers de pedepsire a oamenilor care muncesc. Este responsabilitatea guvernului să îi pună pe angajaţii statului să muncească eficient", afirmă Ionuţ Simionca într-un comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES.

Deputatul PMP de Bistriţa-Năsăud apreciază că forţele politice din Opoziţie au obligaţia de a propune un guvern de profesionişti, care să înceapă reconstrucţia României şi care să aibă ca priorităţi sănătatea, educaţia şi infrastructura.

Ionuţ Simionca şi-a exprimat disponibilitatea de a vota noul guvern, dar declară că nu are niciun fel de rezerve în a critica viitorul cabinet dacă va constata derapaje.

"Voi susţine guvernul care pune pe primul loc interesele românilor şi ale României, care va susţine proiectele mele legislative pentru români şi pentru bistriţeni, cum ar fi Autostrada Nordului. Dacă voi constata derapaje, voi fi cel mai mare critic al viitorului executiv", a declarat Simionca, potrivit comunicatului de presă citat.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: vicepresedinte pmp guvern