x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viceprimarul din Rădăuți a fost exclus din PSD

Viceprimarul din Rădăuți a fost exclus din PSD

30 Oct 2019   •   15:20
Viceprimarul din Rădăuți a fost exclus din PSD

Vicepreşedintele PSD Rădăuţi şi viceprimar al acestui municipiu, Andrei Bogdan Loghin, a fost exclus din partid, în baza deciziei Biroul Organizaţiei Municipale, a anunţat liderul organizaţiei, Nistor Tătar.

"Având în vedere faptele sale din ultima perioadă, consider că acesta nu a respectat Statutul Partidului Social Democrat şi respectiv, Programul Politic al partidului şi, prin urmare, nu a acţionat pentru realizarea obiectivelor acestuia", a spus Tătar.
Potrivit liderului PSD Rădăuţi, Loghin ''a generat un dezechilibru intern şi riscuri politice pentru următorul an electoral'', prin poziţiile sale în şedinţele Biroului Executiv, dar şi în celelalte activităţi desfăşurate în cadrul organizaţiei.
"Aceste acţiuni ale sale au declanşat un sentiment de îngrijorare în rândul tuturor membrilor organizaţiei. Domnul vicepreşedinte nu a contribuit la formarea şi promovarea unui mod de lucru democratic, ideile şi opiniile sale nu şi le-a exprimat în cadrul organizat al partidului (...) Nu a respectat hotărârile majorităţii şi a celor adoptate de organele ierarhic superioare şi a folosit expresii jignitoare la adresa unor colegi, care sunt membrii de partid şi care au funcţii importante în cadrul acestei organizaţii", a spus Tătar.

Totodată, Tătar a spus că, prin activitatea sa, Loghin a adus daune imaginii partidului. "Prezenţa sa în televiziune, în mediul on-line, în care afirmă faptul că este curtat de alte partide şi anumite articole din ziare întăresc acest lucru. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri, care a fost adoptată cu raţiune şi în interesul partidului şi nu pentru interesele individuale ale unei persoane", a spus Tătar.

Pe de altă parte, Loghin a spus că de mai mult timp nu se mai regăseşte în această echipă şi că nu va contesta decizia, iar anul viitor va candida pentru funcţia de primar la Rădăuţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: psd