x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ciorbea va acţiona ca independent în Parlament

Victor Ciorbea va acţiona ca independent în Parlament

20 Dec 2012   •   16:40
Victor Ciorbea va acţiona ca independent în Parlament
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Surse oficiale au declarat pentru Jurnalul Naţional că fostul premier Victor Ciorbea, câştigătorul unui mandat de deputat pe listele USL din partea PNL, va părăsi Uniunea şi va acţiona ca independent în Parlament.

Victor Ciorbea neagă însă că ar pleca din USL, precum şi existenţa vreunui conflict care să fie condus la o ruptură între el şi USL.
“Sunt intoxicări. Nu ştiu de unde au pornit. Singurul lucru care a fost şi este menţionat atât de dl. Ponta, cât şi de dl. Antonescu a fost că ei mă recunosc ca preşedinte al PNŢCD. Ca atare voi face demersurile necesare pentru a reprezenta PNŢCD -ul autentic”, ne-a declarat Victor Ciorbea, adăugând că pentru acest lucru că va merge mai departe în instanţă.
Întrebat dacă asta înseamnă că prin acţiunile sale în Parlament va marca practic o separare de USL pentru a reprezenta “PNŢCD-ul autentic”, Victor Ciorbea a răspuns, puţin iritat, că punem “prea multem întrebări şi facem  speculaţii”. “Rămân în grupul PNL, iar la momentul potrivit voi face declaraţii cu domnii Ponta şi Antonescu”, a mai spus fostul premier.

×
Subiecte în articol: victor ciorbea USL pntcd