x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ciutacu: "Nici măcar nu contează că e vorba de Ciutacu. Mâine îl înjură pe altul"

Victor Ciutacu: "Nici măcar nu contează că e vorba de Ciutacu. Mâine îl înjură pe altul"

09 Iun 2009   •   00:00

Victor Ciutacu a declarat că nu îl interesează Emil Boc ca persoană ci, din punctul de vedere al jurnalistului, îl procupă prestaţia acestuia ca prim-ministru, subliniind că nu ştie dacă îl va da în judecată pentru că l-a numit "derbedeul dracului".



Răspunzând la întrebarea Mediafax, dacă plănuieşte să îl dea în judecată pe Boc, Ciutacu a precizat că nu are încă un plan în acest sens.
"Nu mi-am făcut încă un plan pe termen lung. Poate că o să îl dau în judecată, poate nu. Boc, ca persoană, e unul din ultimele lucruri care mă preocupă în ţara asta. Ca jurnalist, mă preocupă mai mult prestaţia sa ca prim-ministru, care este lamentabilă", a precizat Ciutacu.

"Apreciez intervenţia Clubului Român de Presă. Şi apreciez cu atât mai mult cu cât nu este făcută la intervenţia mea. Aşteptam să o facă şi alţii (să reacţioneze faţă de declaraţiile lui Emil Boc, n.r.), dar se pare că
solidaritatea de breaslă la noi... Nici măcar nu contează că e vorba de Ciutacu. Mâine îl înjură pe altul. Solidaritatea în sine e doar un deziderat în România. Şi să nu ne mire ca azi mă înjură pe mine, mâine îl pocneşte pe altul", a mai spus redactorul şef al Jurnalului Naţional.

De asemenea, Ciutacu a precizat că Emil Boc nu şi-a prezentat scuze faţă de limbajul folosit.
"Domnia sa, dacă nu a simţit singur să îşi prezinte scuzele până acum, nimic şi nimeni nu îl va face să le prezinte. O să comentez atunci dacă va fi cazul, dar deocamdată nu a prezentat nicio intenţie în acest sens", a subliniat jurnalistul.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic ciutacu