x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta a revenit la Palatul Victoria într-o nouă funcție: Grindeanu merită sprijin

Victor Ponta a revenit la Palatul Victoria într-o nouă funcție: Grindeanu merită sprijin

16 Iun 2017   •   20:57
Victor Ponta a revenit la Palatul Victoria într-o nouă funcție: Grindeanu merită sprijin
Sursa foto: DIANA OROS

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat vineri că nu se aştepta să fie numit în această funcţie, ea nefiind pe lista sa de dorinţe, dar a precizat că, după ce a discutat cu premierul Sorin Grindeanu, a acceptat.

"Funcţia de secretar general al Guvernului nu era exact ceea ce aveam în planul de carieră sau pe lista de dorinţe pe funcţii publice, dar nu cred că este cazul de orgolii aici, eu cred că este cazul să asigurăm primul ministru, miniştrii care vor fi în funcţii şi trebuie să fie în funcţii în perioada următoare, funcţionarea Guvernului pentru binele tuturor cetăţenilor. Guvernul nu va fi niciodată al unui partid. (...) Nu se poate închide ca un supermarket pe perioada unei crize politice", a punctat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă la Guvern.

El a menţionat că premierul i-a propus joi să fie secretar general al Guvernului şi a acceptat imediat deşi nu se afla în ţară.

"Eu cred că (premierul - n.r.) merită sprijin pentru lucrurile corecte pe care vrea să le facă", a subliniat Victor Ponta. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: victor ponta