x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Criticile din raportul MCV nu pot fi imputate Guvernului"

Victor Ponta: "Criticile din raportul MCV nu pot fi imputate Guvernului"

29 Ian 2013   •   19:50
Victor Ponta: "Criticile din raportul MCV nu pot fi imputate Guvernului"
Sursa foto: Intact Images

Victor Ponta anticipează faptul că Raportul MCV va conţine şi critici, acestea fiind însă adresate altor instituţii şi nu Guvernului, care a îndeplinit ceea ce a ţinut de activitatea sa, respectiv cele 11 puncte discutate anul trecut cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

 
"Cel mai probabil vor fi critici legate de activitatea altor instituţii, dar eu am vrut chiar de azi să fie foarte clar că ceea ce ţine de Guvern noi a făcut. Anticipez că vor fi critici, dar eu răspund de activitatea Guvernului. Au fost 11 puncte foarte concrete pe care le-am angajat ca prim-ministru şi toate cele 11 le-am îndeplinit", a spus Ponta.
 
"Eu vorbesc de ceea ce e în sarcina Guvernului iar decizia mea politică - mâine vedem şi Raportul Comisiei - ca prim-ministru, este ca Guvernul să continue toate eforturile pentru a îmbunătăţi acele puncte care ţin de Guvern. Că între timp apar probleme la alte instituţii ale statului...Dacă vorbim strict de CSM, de exemplu, am spus foarte clar, acolo Guvernul nu are absolut nicio legătură", a declarat Ponta, care spune că existenţa unor bătălii interne în CSM nu poate fi reproşată Executivului.
 
Comisia Europeană va publica miercuri raportul despre evoluţiile MCV, stabilit cu România la intrarea în UE.
 

×
Subiecte în articol: raport mcv critici Comisia Europeana ponta