x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Dacă s-ar vota cine este cel mai bun de primar, Piedone ar obţine 99% din voturi

Victor Ponta: Dacă s-ar vota cine este cel mai bun de primar, Piedone ar obţine 99% din voturi

13 Apr 2016   •   19:44
Victor Ponta: Dacă s-ar vota cine este cel mai bun de primar, Piedone ar obţine 99% din voturi

Victor Ponta a comentat, marţi, pe Facebook, anunţul făcut de Cristian Popescu-Piedone privind candidatura sa la Primăria Sectorului 4, fostul premier afirmând că Piedone ar merita 99% din voturi dacă pe 5 iunie s-ar vota ”cine este cel mai bun de primar”.

”Nu locuiesc în Sectorul 4 şi deci nu pot să-l votez la Primărie pe Piedone, dar dacă se votează pe 5 iunie cine este cel mai bun de primar, cu siguranţă merită să ia 99% din voturi”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ponta a avertizat că ar fi o greşeală dacă votul de la alegerile locale ar fi unul negativ, îndreptat împotriva cuiva mai degrabă decât în favoarea unui candidat sau altul. ”Dacă se va vota pe considerente politice sau pe propagandă, deja e o altă discuţie - şi evident o nouă greşeală în a vota oameni total nepregătiţi sau a vota contra ca să ne pară rău după!”, a adăugat Ponta.

Cristian Popescu-Piedone şi-a anunţat, miercuri, candidatura ca independent pentru un nou mandat de edil al acestui sector.

”Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost uşor: mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenţi alături de mine au fost copiii mei: Ana şi Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie şi mi-a dat curajul de a merge mai departe”, scrie Piedone pe pagina sa de Facebook.

În 4 noiembrie 2015, Cristian Popescu Piedone a demisionat din funcţia de primar al Sectorului 4, după ce mii de oameni i-au cerut în stradă să plece, în urma tragediei din Clubul Colectiv. Piedone a spus atunci că îşi asumă vina morală pentru tragedia din clubul Colectiv, iar pentru vina legală lasă justiţia să se pronunţe, menţionând, în finalul unui comunicat, că este "de profesie om".

Cristian Popescu Piedone a fost primar al Sectorului 4 din 2008 şi până la demisia din noiembrie 2015. Atât în 2008, cât şi în 2012 a candidat ca membru PC. El a mai fost şi membru UNPR.

 

News.ro

×