x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Demisionez, dacă voi fi condamnat

Victor Ponta: Demisionez, dacă voi fi condamnat

14 Iun 2015   •   14:38
Victor Ponta: Demisionez, dacă voi fi condamnat

Victor Ponta spune că va demisiona dacă va fi găsit vinovat în procesul în care e acuzat de fals in inscrisuri şi complicitate la evaziune fiscală.

Intr-un interviu acordat cotidianului francez L'Express, cu doar câteva ore înainte de începerea dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură, premierul a declarat că este nevinovat şi că va prezenta procurorului probe în acest sens, scrie antena3.ro.

"Am fost dezamăgit. În ultimele şase luni, Klaus Iohannis a jucat rolul de arbitru de care ţara are nevoie, dar în ultimele zile el a fost doar de o parte, de partea partidului său. Am remarcat că am fost chemat la DNA exact în momentul în care opoziţia cerea un vot de încredere în Parlament. Nimeni nu crede că este o coincidenţă. Cred că opoziţia se foloseşte de procurori într-un scop politic. (...) Dacă judecătorii mă vor găsi vinovat, voi demisiona imediat. Procurorii pot să mă acuze, dar justiţia o împart judecătorii. Până acum, nu am fost niciodată în faţa unui judecător"....a spus Victor Ponta junaliștilor francezi.  

×