x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Eu am fost în SUA pe banii mei, preşedintele se plimbă la Neptun pe bani publici"

Victor Ponta: "Eu am fost în SUA pe banii mei, preşedintele se plimbă la Neptun pe bani publici"

13 Aug 2013   •   22:06
Victor Ponta: "Eu am fost în SUA pe banii mei, preşedintele se plimbă la Neptun pe bani publici"

Premierul Victor Ponta a declarat că a fost în SUA în concediu, împreună cu familia, dar şi cu bona şi spune că faptul că un preşedinte de ţară se ocupă de bona sa este cel puţin ridicol.

"Am fost în America, lucru pe care l-am anunţat în urmă cu două luni. Am plecat cu familia, cu cei doi copii şi cu Daciana, într-un loc în care am avut telefonul închis, n-am citit presa, am fost la Disneyland", a declarat Ponta la România TV, întrebat dacă a fost în concediu la Miami.

Întrebat dacă a fost şi bona copiilor săi în concediu cu ei, Ponta a răspuns: "Da, a fost bona, dar să aud că preşedintele se ocupă de bona mea, ori preşedintele, ori bona au o problemă. Ca un preşedinte de ţară să se ocupe de bonă este cel puţin ridicol".

Premierul a mai spus că nu a folosit niciun ban public pentru concediul său, dar că, în schimb, preşedintele Băsescu merge la Neptun pe bani publici: "Toate plimbările astea ale preşedintelui sunt pe banii dumneavoastră", a spus Ponta.

"Dacă el se pune la nivelul bonei mele şi al unui extremist maghiar care abia aşteaptă să se certe cu preşedintele unei ţări, cred că revenirea doamnei Udrea e extrem de negativă. Eu vreau să păstrez respect pentru funcţia de prim-ministru. Să mă ocup de bonă şi de Gabor Vona, mă simt jignit că nu avem şi noi un preşedinte", a mai declarat Ponta.

×
Subiecte în articol: ponta basescu bona bani publici