x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: În 2011 vom încerca cu toate forţele politice să dăm jos Guvernul Boc

Victor Ponta: În 2011 vom încerca cu toate forţele politice să dăm jos Guvernul Boc

21 Dec 2010   •   16:43
Victor Ponta: În 2011 vom încerca cu toate forţele politice să dăm jos Guvernul Boc
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul National
143518-.jpgPreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă că, începând de anul viitor, partidul pe care îl conduce va avea o relaţie instituţională cu PNL, ambele organizaţii încercând "cu tot ce înseamnă forţe politice să dea jos Guvernul Boc".

"Spre dezamăgirea sau supărarea celor de la PDL, o să avem o relaţie instituţională cu PNL, vom fi din ce în ce mai coordonaţi în acţiunile noastre şi anul viitor vom încerca, cu tot ce înseamnă forţe politice care vor să salveze România, să dăm jos Guvernul Boc. Populaţia trebuie să înţeleagă că suntem mai puţini (n.r.-decât cei de la putere) pentru că o parte din cei pe care ei i-au votat crezând că sunt pesedişti s-au lăsat cumpăraţi sau şantajaţi cu dosare şi au trecut în barca cealaltă", a precizat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte relaţia actuală cu PNL, preşedintele PSD a menţionat că, în opinia sa, cele două partide vor colabora atât pe plan judeţean, cât şi naţional, pesediştii dorindu-şi acest lucru.

"A fost o cerinţă la nivel naţional din partea PSD ca toate alianţele să se facă fără PDL. Noi nu mai avem nicio astfel de alianţă, dar PNL mai are şapte sau opt organizaţii în care există alianţa cu PDL. Nu eşti credibil, dacă în Parlament sau la televiziunile centrale vii şi vorbeşti de corupţia PDL şi în teritoriu îţi dai mâna cu ei, nu te mai crede nimeni. Sunt convins că şi cei de la PNL vor înţelege acest lucru şi vor fi în alianţă cu noi. Nu trebuie să ne iubim, doar să colaborăm pentru un scop atât de important", a conchis preşedintele PSD.

×