x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta la TVR: "Acordul USL nu se mai respectă dacă Stănescu rămâne senator PNL!"

Victor Ponta la TVR: "Acordul USL nu se mai respectă dacă Stănescu rămâne senator PNL!"

16 Mai 2013   •   21:46
Victor Ponta la TVR: "Acordul USL nu se mai respectă dacă Stănescu rămâne senator PNL!"

Victor Ponta crede că după criticile lui Sprin Roşca Stănescu "s-a umplut paharul" şi spune că e vorba de o campanie de denigrare a PSD. Premierul a anunţat că dacă Stănescu rămâne senator PNL, acordul USL nu se mai respectă.

Preşdeintele PSD a nunanţat, spunând că acest lucru nu echivalează cu încetarea funcţionării coaliţiei de guvernare, ci este nevoie să existe un alt acord al USL.

Premierul a explicat că nemulţumirea s-a accentuat după ce Stănescu a susţinut o lege împotriva ministrului de Finanţe, declarându-se mândru de faptul că votul din Senat a condus la crearea unei alte majorităţi.

"Dacă lucrurile stau aşa, atunci colegii din PNL trebuie să ne spună şi situaţia e serioasă", a declarat Ponta la TVR, joi seară.

Premierul s-a declarat, totuşi, optimist şi spune că nu crede că liberalii vor opta pentru Stănescu în detrimentul relaţiei cu PSD.

Anterior, Ponta s-a arătat nemulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu, care a continuat criticile la adresa PSD şi a generat cea mai mare criză de la formarea USL, spunând că "dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună".

Preşedintele PNL a anunţat joi că liberalii dezavuează aprecierile făcute de senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu la adresa PSD sau a liderul social-democrat, anunţând că oricine mai încalcă atât de clar protocolul USL va trebuie să se despartă de partidul din care face parte şi de USL.

×
Subiecte în articol: ponta sorin rosca stanescu antonescu acord USL