x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Normal ca ma bucur de eliberarea lui Adrian Nastase"

Victor Ponta: "Normal ca ma bucur de eliberarea lui Adrian Nastase"

18 Mar 2013   •   20:20
Victor Ponta: "Normal ca ma bucur de eliberarea lui Adrian Nastase"

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Craiova, ca se bucura de decizia privind eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase si ca va vorbi cu acesta, inclusiv despre partid, dar ca fostul premier are nevoie de ragaz sa petreaca un timp cu familia.

 
"Normal ca ma bucur de decizia in cazul domnului Nastase. O sa vorbesc bineinteles si cu dansul, dar este normal sa-i lasam ragaz pentru a petrece timp cu familia si apoi bineinteles vom vorbi si despre partid, in fond este si partidul dansului", a declarat, luni seara, inanintea inceperii unui meci de baschet, la Craiova, Victor Ponta. 
 
Premierul Victor Ponta este prezent, luni seara, la Craiova, la meciul All Star Game dintre reprezentantele Nordului si Sudului tarii, modelul fiind preluat dupa cel american.
 
Victor Ponta a venit insotit de Ion tiriac, de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, de primarul Craiovei, Lia-Olguta Vasilescu, si de presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Preoteasa, premierul ajungand la Sala Polivalenta din Craiova doar cu cateva momente inaintea inceperii meciului de baschet.

×
Subiecte în articol: ponta nastase adrian nastase eliberare