x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Nu mă întâlnesc prin cârciumi cu Băsescu"

Victor Ponta: "Nu mă întâlnesc prin cârciumi cu Băsescu"

19 Noi 2012   •   18:03
Victor Ponta: "Nu mă întâlnesc prin cârciumi cu Băsescu"
Sursa foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta exclude orice posibilitate de a se întâlni la Bruxeles cu preşedintele Traian Băsescu, deşi ambii vor fi prezenţi în capitala Belgiei în preziua Consiliului European programat în această săptămână

Mai mult, prim ministrul s-a arătat deranjat că şeful statului a spus că s-ar putea vedea cu premierul la o cafea în capitala Belgiei.

"Din nou, Traian Băsescu vorbeşte ca la cârciumă. E preşedintele ţării, eu sunt prim-ministru, eu mă duc cu o treabă la Bruxelles, domnia sa cu altă treabă. Nu mă întâlnesc prin cârciumi cu domnul Băsescu. în general nu trec pe acolo", a spus Victor Ponta.

Solicitat să comenteze declaraţia şefului statului, care a spus că va da o cafea la Bruxelles, Ponta a răspuns: "Vedeţi, şi ăsta e un mod de a vorbi ca la cârciumă".

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, vineri seară, dacă se va întâlni la Bruxelles cu premierul Victor Ponta. Șeful statului a răspuns că oricând poate să dea o cafea la hotelul la care va fi cazat. "Oricând pot să dau o cafea la hotelul unde sunt cazat în oraş, mai ales că, dat fiind că începe joi (reuniunea Consiliului European - n.r.), vreau să ajung de miercuri, exact pentru a intra mai bine în atmosferă şi pentru a discuta pe la Comisie", a spus Băsescu, întrebat dacă se va întâlni la Bruxelles cu premierul Victor Ponta.

×