x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Nu mă înţeleg cu Dragnea. E strict problema noastră personală

Victor Ponta: Nu mă înţeleg cu Dragnea. E strict problema noastră personală

08 Mar 2017   •   22:40
Victor Ponta: Nu mă înţeleg cu Dragnea. E strict problema noastră personală

Victor Ponta a declarat la România TV că nu se înţelege cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, menţionând că aceasta este strict o problemă personală, care nu trebuie să intereseze pe altcineva. Fostul premier a mai spus că nu este mulţumit de stilul de conducere a lui Liviu Dragnea, care nu are obiceiul să se consulte cu nimeni atunci când ia decizii. 

"Nu o sa auziţi ca o sa zic ceva de rău despre PSD, nici acum, nici peste 10 ani...daca am eu vreo problemă personală cu Dragnea, nu intereseaza pe nimeni altcineva. Nu mă înţeleg cu Dragnea, da este strict problema noastră personală... Eu nu am luat nicio decizie politică fara să mă consult cel puţin cu Dragnea, care era vicepreşedinte executiv, şi cu încă cinci. Dragnea are un stil de conducere mai personal", a declarat Victor Ponta la România TV.

"Imi doresc foarte tare sa se ia măsuri sociale şi laud măsurile sociale, dar nu putem să împărţim ce nu avem. Îmi e teamă că împărţim ce nu avem. Nu văd nişte lucruri economice care să-ţi aducă banii cu care să susţii măsurile sociale", a mai spus Ponta. 

×