x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta pentru Wall Street Journal: "Sper că Băsescu nu va împiedica programul de reforme al Guvernului"

Victor Ponta pentru Wall Street Journal: "Sper că Băsescu nu va împiedica programul de reforme al Guvernului"

31 Iul 2012   •   11:33
Victor Ponta pentru Wall Street Journal: "Sper că Băsescu nu va împiedica programul de reforme al Guvernului"

Intr-o intrevedere cu reprezentantii presei straine in Romania, premierul Victor Ponta a dat asigurari ca guvernul pe care il conduce va continua politica de reforme si spera intr-o coabitare cu presedintele Basescu, a carui legitimitate politica o vede extrem de slabita dupa referendumul de duminica.

Ponta considera, conform Wall Street Journal, ca situatia precara in care se afla Basescu il va impiedica pe acesta sa intervina in programul de guvernare al USL, care va respecta toate angajamentele asumate cu FMI si creditorii externi.

"Sper ca nu va folosi instrumentele pe care le mai are la dispozitie pentru a ne ingreuna programul de reforme", a mai declarat WSJ Ponta, care nu crede in declaratiile de reconciliere facute de seful statului.

"Sincer, nu am de sa stiu ce are de gand domnul Basescu sau ce gandeste", s-a destainuit WSJ Victor Ponta, ai carui apropiati il blameaza pe seful statului pentru orchestrarea acuzatiilor de plagiat la adresa premierului.

×