x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Să-şi ceară scuze! Cine i-a transmis lui Victor Ponta să ceară iertare liberalilor

Să-şi ceară scuze! Cine i-a transmis lui Victor Ponta să ceară iertare liberalilor

de Agerpres    |    24 Feb 2014   •   20:23
Să-şi ceară scuze! Cine i-a transmis lui Victor Ponta să ceară iertare liberalilor
Sursa foto: Să-şi ceară scuze! Cine i-a transmis lui Victor Ponta să ceară iertare liberalilor

Preşedintele PNL Cluj, vicepreşedinte al formaţiunii politice, Horea Uioreanu, îi transmite premierului Victor Ponta că liberalii nu trădează şi nu sunt traseişti, solicitându-i acestuia să-şi ceară scuze pentru afirmaţiile făcute.

"Apelul pe care preşedintele PSD şi premier al României, Victor Ponta, l-a făcut către liberalii aflaţi în funcţii de conducere, de a rămâne alături de domnia sa demonstrează că nu cunoaşte deloc noţiunea de 'liberal'. Nu suntem partid de traseişti, nu am rămas niciodată la o masă la care nu am fost doriţi sau unde am simţit că suntem trataţi ca 'ruda săracă'. În niciun caz nu acceptăm să abdicăm de la principiile noastre, nu suntem soluţie imorală şi nici dinozauri de guvern. Am cerut, aproape la unison, respectarea protocolului USL, numirea în funcţie a patru miniştri şi funcţia de prim vice prim-ministru pentru Klaus Iohanis. Refuzul de a asculta solicitările noastre legitime nu ne face să dăm înapoi, prevederile protocolului USL nu sunt negociabile", a declarat, luni, Horea Uioreanu.

Totodată, Uioreanu spune că Victor Ponta trebuie să-şi ceară scuze de la liberalii pe care "i-a confundat cu trădătorii".

'În numele colegilor mei de partid, cărora le-a adresat îndemnul de a trăda, îi solicit domnului Victor Ponta să-şi ceară scuze de la liberalii pe care i-a confundat cu trădătorii şi traseiştii din oastea de strânsură pe care şi-a creat-o în ultimele luni pentru a-şi asigura puterea inclusiv după excluderea PNL de la guvernare', a afirmat vicepreşedintele PNL.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta scuze liberali