x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Şi Băsescu, şi Antonescu au impresia că ministrul Justiţiei are puteri mai mari decât în realitate

Victor Ponta: Şi Băsescu, şi Antonescu au impresia că ministrul Justiţiei are puteri mai mari decât în realitate

15 Aug 2012   •   19:10
Victor Ponta: Şi Băsescu, şi Antonescu au impresia că ministrul Justiţiei are puteri mai mari decât în realitate

Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Justitiei, a declarat ca atat Traian Basescu, cat si Crin Antonescu au impresia ca ministrul Justitiei are puteri mai mari decat in realitate si a explicat ca el nu este seful procurorilor, dar ca isi va exprima opinia in cadrul sedintei CSM.

"Si domnul Basescu si am vazut ca si domnul Antonescu au impresia despre ministrul Justitiei ca are puteri mai mari decat are. Eu nu sunt seful procurorilor, nu am dreptul nici macar sa convoc CSM, dar am dreptul sa imi spun o parere si o voi spune, daca va fi cazul, in cadrul CSM, pentru explicatii din partea doamnei Kovesi, eventual pentru actiuni ale Inspectiei Judiciare, pentru a se vedea cum ajung in presa convorbiri private si inregistrate din dosare, cum este inregistrat un membru al CSAT-pentru ca domnul Rus, la momentul la care era inregistrat, era membru al CSAT-si alte eventuale incalcari ale legii. Asta voi face in mod sigur", a spus Ponta la Realitatea TV.

Presedintele interimar, Crin Antonescu a declarat miercuri ca nu este de acord cu afirmatia premierului Victor Ponta, care ii ceruse lui Traian Basescu sa nu mai terorizeze cetatenii, el precizand ca daca cineva terorizeaza vreun cetatean, atunci ministrul Justitiei trebuie sa ia masuri.

×