x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Toţi pedeliştii îşi schimbă culoarea, dar năravul ba

Victor Ponta: Toţi pedeliştii îşi schimbă culoarea, dar năravul ba

02 Iun 2012   •   12:46
Victor Ponta: Toţi pedeliştii îşi schimbă culoarea, dar năravul ba

Presedintele PSD, Victor Ponta, co-presedinte al USL, a declarat, sambãta, la un miting electoral la Targoviste, ca reprezentantii PDL incearca sa se ascunda sub alta culoare, '' isi schimba culoarea, dar naravul ba''.

"Stiu foarte bine ca cei care au condus Romania si judetul Dambovita in ultimii ani au foarte multi bani, au foarte mult tupeu si incearca acum sa se ascunda in diverse locuri si sub diverse culori. Am intalnit tot felul de oameni in verde si vreau sa va spun ca toti pedelistii, si Popescu si Boriga si Flutur si Pinalti isi schimba culoarea, dar naravul ba. Iar obligatia noastra este de a veni cu alti oameni care sa respecte legea, care sa faca bine judetului si care sa faca bine orasului", a spus Ponta, conform Agerpres.

Presedintele PSD a mai spus ca reprezentantii PDL si UDMR trebuie sa treaca in opozitie.

"Guvernul Romaniei poate sa faca pentru oamenii din Targoviste si pentru oamenii din Dambovita lucrurile pe care ei le asteapta de la noi, asa cum am putut sa incepem sa dam inapoi banii taiati de la profesori si de la medici, asa cum am reusit sa dam inapoi banii pensionarilor, luati de Boc si de PDL. Putem sa facem impreuna lucrurile bune pe care dambovitenii le asteapta de la noi. Si am mai venit sa va spun un lucru. Cei care au gresit politic, cei de la PDL si de la UDMR trebuie sa treaca in opozitie, dar cine a incalcat legea trebuie sa raspunda in fata legii", a afirmat Ponta.

Aproximativ 5.000 de persoane au participat la mitingul USL de la Targoviste, de pe platoul Prefecturii Dambovita. Au fost prezenti liderii partidelor componente USL, respectiv Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin. De asemenea la miting a participat Rovana Plumb, presedinta Organizatiei de Femei a PSD.

Din partea USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita candideaza senatorul social-democrat Adrian Tutuianu, iar la Primaria Targoviste candideaza presedintele PNL Dambovita, Gabriel Grozavu.

×