x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Traian Băsescu va respecta votul românilor, doar nu suntem dictatură sud-americană"

Victor Ponta: "Traian Băsescu va respecta votul românilor, doar nu suntem dictatură sud-americană"

24 Noi 2012   •   15:53
Victor Ponta: "Traian Băsescu va respecta votul românilor, doar nu suntem dictatură sud-americană"
Sursa foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Suceava, că preşedintele Traian Băsescu va respecta votul românilor de la alegerile parlamentare, pentru că România nu e o dictatură sud-americană.

 
Întrebat dacă se aşteaptă ca şeful statului să nu-l nominalizeze pentru funcţia de premier, Ponta a spus că cel mai bun răspus va fi dat de electorat la alegerile parlamentare.
 
"Dacă oamenii votează majoritatea absolută pentru USL, acela este cel mai bun răspuns pentru domnul preşedinte, iar domnia sa sigur va respecta, că doar nu suntem o dictatură sud-americană. ştiţi, şi Ceauşescu spunea că el ştie mai bine, iar poporul greşeşte. Eu nu cred că domnul Băsescu o să ne spună că poporul a greşit şi el ştie mai bine, că nu are cum să ştie mai bine şi nimeni nu va accepta acest lucru", a declarat Ponta, conform Mediafax.
 
Premierul spune că toţi liderii europeni au spus un lucru foarte clar, că vor stabilitate pentru România şi vor respectarea principiilor democratice şi respectarea votului oamenilor.
 
"Dacă oamenii nu ne votează pe noi, dacă îl votează pe domnul Blaga, pe domnul Videanu, atunci o să fie Videanu sau Blaga prim-ministru. Dacă oamenii votează USL majoritate absolută în Parlament, e o decizie pe care nimeni şi nimic nu o poate schimba", a mai spus liderul PSD.

×