x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Uriaşa putere politică pe care am dobândit-o nu este un instrument împotriva celorlalţi, ea va fi folosită pentru reconstrucţia României

Victor Ponta: Uriaşa putere politică pe care am dobândit-o nu este un instrument împotriva celorlalţi, ea va fi folosită pentru reconstrucţia României

10 Dec 2012   •   22:56
Victor Ponta: Uriaşa putere politică pe care am dobândit-o nu este un instrument împotriva celorlalţi, ea va fi folosită pentru reconstrucţia României
Sursa foto: Raul Stef/Intact Images

Invitat al emisiunii "Sinteza zilei", la Antena 3, premierul Victor Ponta a declarat că anunţul privind discuţiile dintre USL şi UDMR, privind  eventuala participare a acestei formaţiuni la guvernare, a fost făcut din dorinţa de a oferi asigurări, pe plan local şi internaţional, că noua majoritate parlamentară nu se va manifesta vindicativ, şi că are intenţia de a reunifica România, scindată de regimul Băsescu.

"Această majoritate uriaşă nou-constituită are rolul de a-i speria pe cei care nu fac parte din ea, pe cei care nu au venit la vot, pe cei care au votat cu ARD, pe maghiari.
Doresc ca noua majoritate dată de votul românilor să fie folosită pentru România, vreau să fie altfel decât a fost regimul Băsescu, care ne-a învrăjbit. Eu îmi doresc ca majoritatea să nu fie folosită împotriva nimănui. Eu sunt dispus să mă gândesc la ce putem face ca această ţară să fie vindecată, sunt dispus să mă gândesc la viitor, nu la trecut.
Uriaşa putere politică pe care am dobândit-o nu este un instrument împotriva celorlalţi, ci va fi folosită pentru reconstrucţia României. 
Nu am decis nimic, nu este nimic stabilit, şi sunt dispus să port discuţii cu oricine îşi doreşte să ne susţină", a declarat Ponta.

×
Subiecte în articol: alegeri 2012 Victor Ponta