x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta va fi audiat la Comisia juridică

Victor Ponta va fi audiat la Comisia juridică

08 Iun 2015   •   12:15
Victor Ponta va fi audiat la Comisia juridică
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Premierul Victor Ponta va fi audiat la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor luni, la ora 16,00.

"O rugăminte am avut la membrii Comisiei juridice: să nu tergiversăm lucrurile. Dacă este posibil, ca astăzi să fiu audiat şi mâine să se dea votul. Au fost de acord, au supus la vot, a fost vot unanim. La ora 16,00 vin să-mi spun punctul de vedere. Nu am ce dosar să studiez şi nici nu am nevoie de avocat. Vin, îmi spun punctul de vedere. (...) Important este că la ora 16,00 mă prezint, sunt audiat de colegii mei, dânşii fac un raport şi mâine vreau să fie votul în plen. Nu e bine nici pentru Parlament, nici pentru Guvern să tragem cumva de timp. Au fost de acord absolut toţi, a fost unanimitate, le mulţumesc pentru asta", a declarat premierul la ieşirea de la Comisia juridică, unde a avut loc o primă şedinţă având ca temă solicitarea procurorului general în ceea ce priveşte încuviinţarea începerii urmăririi penale faţă de Victor Ponta.

Întrebat dacă nu este curios să vadă ce se regăseşte în cele cinci volume transmise de procurori deputaţilor din Comisia juridică, Ponta a răspuns: "Asta o să studieze avocaţii, după aceea".

Despre ce le va cere la ora 16,00 colegilor deputaţi din Comisia juridică, premierul a spus: "Credeţi că ar fi politicos din partea mea să vă spun dumneavoastră acum ce voi vorbi cu colegii mei la ora 16,00?".

Ponta le-a spus celor care-l însoţeau că va sta la sala grupului PSD până la şedinţa Comisiei juridice de la ora 16,00, precizând că până atunci nu va face alte comentarii.

×
Subiecte în articol: victor ponta audiat comisie juridica