x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Vreau să fac parte în continuare din această echipă, PSD Gorj, nu am alte echipe

Victor Ponta: Vreau să fac parte în continuare din această echipă, PSD Gorj, nu am alte echipe

01 Oct 2015   •   21:15
Victor Ponta: Vreau să fac parte în continuare din această echipă, PSD Gorj, nu am alte echipe

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Conferinţa Judeţeană a PSD Gorj, că vrea să facă parte în continuare din această echipă, alături de care a avut rezultate bune în ultimii 12 ani.

"Sunt ca un jucător care a jucat doar la juniori, a venit la Pandurii şi de 12 ani doar aici joc şi voiam, dacă mă mai ţineţi, să jucăm şi în anii care urmează tot împreună. Am avut rezultate extraordinare, am avut şi decepţii împreună, că aşa este într-o echipă. Eu unul m-am simţit aici acasă, toate deciziile le-am luat împreună şi când am ajuns ministru, apoi prim-ministru, preşedinte al partidului, la toate deciziile am avut sprijinul dumneavoastră şi la bine şi la greu. Eu vă consider cei mai apropiaţi, echipa mea politică, şi vreau să vă mulţumesc. Nu mi-am închipuit că o să fiu al doilea prim-ministru al PSD după Adrian Năstase. (...) Cred că în formula aceasta, noi cei de aici, cu bune şi cu rele, cu necazuri, cu dosare pe care ni le-am asumat, eu cred că putem în 2016 să câştigăm din nou, să câştigăm în primul rând în Gorj alegerile locale. (...) Vreau să fac parte în continuare din această echipă, PSD Gorj, nu am alte echipe şi nici nu mă interesează să mă transfer în altă parte, cred că această echipă cu Florin Cârciumaru, cu Ion Călinoiu şi cu toţi cei de aici, cred că este echipa cea mai bună pentru cetăţenii Gorjului şi trebuie să rămână în bătăliile pe care le avem de dat anul viitor", a precizat Victor Ponta.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, prezent la eveniment, a declarat că la nivelul partidului 'este nevoie de o gestiune a carierei'.

"În acest partid este nevoie de o gestiune a carierei, adică omul potrivit la locul potrivit, şi ca să putem să facem asta trebuie să ducem la capăt unul dintre proiectele noastre, al meu şi al lui Victor, pe care l-am gândit în februarie 2010 şi pe care nu am putut să îl ducem la capăt că am mers amândoi în Guvern şi nu cred că a fost rău. Să nu avem decât o evidenţă cantitativă, ci şi calitativă, să ştie fiecare organizaţie şi cea centrală despre fiecare membru de partid ce calităţi are, ce pregătire are, ce competenţe are, ce caracter, de câtă încredere se bucură, pentru că atunci când PSD în mod legal are dreptul legal şi oportunitatea să propună şi să susţină într-o funcţie pe cineva, să îi aleagă dintre cei mai buni pe cei mai buni pe acel domeniu. Aşa putem stimula meritocraţia în partidul nostru", a spus Liviu Dragnea.

La Conferinţa Judeţeană a PSD Gorj au fost reconfirmaţi în funcţii preşedintele organizaţiei judeţene, Florin Cârciumaru, şi preşedintele executiv Ion Călinoiu, şi a fost ales Biroul Politic Judeţean, care are 15 membri. În cele patru funcţii de vicepreşedinte, care erau vacante, au fost desemnaţi deputatul Camelia Khraibani, deputatul Mihai Weber, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu Aurel Popescu şi Cosmin Popescu.

Sursa: Agerpres

×