x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Slav a intrat în politică! În ce partid s-a înscris iubitul Biancăi Drăguşanu; "A venit randul generatiei noastre sa se implice"

Victor Slav a intrat în politică! În ce partid s-a înscris iubitul Biancăi Drăguşanu; "A venit randul generatiei noastre sa se implice"

16 Noi 2016   •   16:05
Victor Slav a intrat în politică! În ce partid s-a înscris iubitul Biancăi Drăguşanu; "A venit randul generatiei noastre sa se implice"
Sursa foto: Facebook.com/VictorSlavOfficial

Victor Slav a luat decizia surprinzătoare, chiar şi pentru iubita sa, de a intra în politică! Vedeta TV a confirmat la RTV mutarea făcută şi a dezvăluit că nu a apucat să îi spună Biancăi Drăguşanu de întorsătura din cariera sa.

"PRU are o linie directă către aceste probleme cu defrişările. Am văzut ce vor să facă. E vorba de securitatea naţională. E un atac la adresa mea, a familiei şi a ţării mele. Nu i-am spus Biancăi. Am vorbit cu Mihai Sturzu şi am făcut pasul. Bianca mă susţine în tot ceea ce fac", a spus Victor Slav.

"Voi merge cu Victor Slav în campanie electorală. Îl voi susţine din Parlament cu toate propunerile cu care vine", a declarat liderul PRU, Bogdan Diaconu.

"Am decis sa ma alatur Partidului Romania Unita pentru ca si eu sunt unul dintre romanii care cred ca trebuie sa avem grija de tara noastra, de cetatenii sai si de resursele naturale atat de pretioase. Sunt un om tanar, am 36 de ani, de curand am devenit tata si consider ca a venit randul generatiei noastre sa se implice. Nu mai acceptam sa ni se spuna ca Romania are o generatie pierduta, nu mai acceptam sa ni se spuna din afara tarii cum ar trebui noi sa ne traim viata la noi acasa! Ma voi lupta pentru ca in Romania sa fie interzise defrisarea padurilor si exportul de lemn neprelucrat si pentru a se spune stop vanzarii pamantului catre straini. Sunt decis sa pun si eu umarul la efortul de a construi o tara sigura si prospera pentru copiii nostri", a scris Victor Slav pe pagina sa de Facebook.

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au împreună o fetiţă, Nataly Sofia, care s-a născut în data de 26 septembrie a.c.

 

×