x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: PDL are bun simţ. Nu va merge la negocieri cu nicio propunere de premier

Videanu: PDL are bun simţ. Nu va merge la negocieri cu nicio propunere de premier

12 Dec 2012   •   16:01
Videanu: PDL are bun simţ. Nu va merge la negocieri cu nicio propunere de premier
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Pedelistul Adriean Videanu a declarat, astăzi, învingătorii alegerilor parlamentare din 9 decembrie trebuie "felicitaţi". În plus, Videanu a precizat că "PDL are bun simţ şi nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru".

"Astăzi avem oficial rezultatele scrutinului din 9 decembrie 2012. Şi aşa e firesc, aşa se cade, învingătorii trebuie felicitaţi, cu toate că rămânem cu nostalgia unei lipse de dezbateri pe idei pe programe în detrimentul, din păcate, a unor atacuri personale pe toată durata campaniei, care au înveninat societatea românească şi care au făcut fracturi sociale de care cu toţii suntem vinovaţi şi din păcate USL va cântări mult în analiza şi în evoluţia societăţii româneşti în perioada următoare", a spus Videanu, potrivit mediafax.ro.

Întrebat despre discuţiile cu preşedintele Traian Băsescu privind numirea unui prim ministru, Adriean Videanu a precizat că "PDL are bun simţ şi nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru".

Videanu le-a mulţumit celor 1.239.000 de români care au votat ARD şi a precizat că partidele componente ale ARD "vor acţiona în Parlament şi vor apăra statul de drept" adică "vor sta drepţi şi nu în genunchi în Parlament".

"Partidele componente ale ARD vor acţiona în Parlament, vom apăra statul de drept cu alte cuvinte vom sta drepţi şi nu vom sta în genunchi în Parlament în ideea de a apăra aceste valori", a conchis Videanu.

×