x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu s-a supărat după controlul la Hidroelectrica, simte că se apropie laţul, spune Ponta

Videanu s-a supărat după controlul la Hidroelectrica, simte că se apropie laţul, spune Ponta

27 Mar 2013   •   15:20
Videanu s-a supărat după controlul la Hidroelectrica, simte că se apropie laţul, spune Ponta

Premierul Victor Ponta le-a spus, miercuri, miniştrilor că Adriean Videanu simte că "se apropie laţul" odată ce s-a supărat foarte tare pentru că Guvernul a înaintat o sesizare penală către Parchet, în care a semnalat unele prezumtive nereguli comise de fostul ministru al Economiei.

 "Nu pot decât să mă bucur că domnul Videanu s-a supărat foarte tare, înseamnă că simte că se apropie laţul şi cred că mulţi alţii care au păgubit ţara şi bugetul cu milioane, miliarde de euro, trebuie să plătească, pentru că, altfel, oamenii o să vadă că nu se întâmplă nimic şi o să creadă că noi nu vrem să scoatem la iveală toate neregulile lor. Vă îndemn în continuare ceea ce găsiţi să documentaţi, să transmiteţi către Parchet şi să anunţaţi opinia publică", le-a spus Ponta miniştrilor prezenţi la şedinţa săptămânală a Guvernului.

În opinia acestuia, guvernarea PDL a fost "coruptă", iar persoanele vinovate trebuie să răspundă penal.

"A fost o guvernare a PDL extrem de coruptă şi nu vreau să trăim iar în fenomenul: <>. Vreau şi am încredere că noii şefi de la Parchetul General, de la DNA, de la DIICOT, având stabilitatea funcţiei şi independenţa necesară, vor putea să coordoneze toate dosarele în aşa fel încât unde nu s-a săvârşit nimic de încălcare a legii, să se dea o soluţie, unde s-a-ncălcat legea, să existe vinovaţi", a precizat primul-ministru.

×
Subiecte în articol: videanu ponta hidroelectica latul