x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: Roberta nu este prioritatea României

Videanu: Roberta nu este prioritatea României

de Adriana Duţulescu    |    09 Noi 2010   •   00:00

Traian Băsescu i-a chemat aseară la Cotroceni pe liderii PDL, împreună cu Roberta Anastase, în contextual apariţiei, pe surse, a unor informaţii privitoare la retragerea Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

După discursul lui Traian Băsescu din Parlament, privitor la deblocarea activităţii Parlamentului, întâlnirea dintre Traian Băsescu şi Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Roberta Anastase părea să aibă greutate. Însa, după trei ore de discuţii, primvicepreşedintele PDL Adriean Videanu a organizat o conferinţă de presă la sediul PDL, pentru a face ironii pe seama presei.

Întrebat dacă după discuţia cu Traian Băsescu PDL a decis să-i retragă sprijinul politic Robertei Anastase la solicitarea Opoziţiei. "Din păcate, constatăm că mass media a căzut în plasa opoziţiei. Vreau să vă spun că priorităţile României le reprezintă legile pe care le avem de adoptat şi servirea interesului naţional", a spus Videanu. El a precizat că "nu Roberta Anastase este în momentul de faţă prioritatea României", fără a mai face alt comentariu. Într-adevăr, Anastase nu este prioritatea României, dar este al treilea om în stat, acuzat de fraudă la legea pensiilor, reuşind performanţa de a înregistra 170 de voturi cu doar 80 de oameni în sală.

Surse din PDL susţin că Roberta Anastase are în continuare sprijinul preşedintelui Traian Băsescu şi că, pentru a debloca activitatea de la Camera Deputaţilor, unde PNL şi PSD refuză să mai participle la şedinţele Biroului Permanent, s-ar putea face o concesie prin înlocuirea preşedintei la conducerea unor şedinţe importante de către vicepreşedintele Ioan Oltean. 

×
Subiecte în articol: politic