x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Orban: Săptămâna viitoare vom adopta ordonanța de urgență privind rectificarea bugetară

VIDEO. Orban: Săptămâna viitoare vom adopta ordonanța de urgență privind rectificarea bugetară

07 Aug 2020   •   17:16
VIDEO. Orban: Săptămâna viitoare vom adopta ordonanța de urgență privind rectificarea bugetară
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, în cadrul ședinței de Guvern, că săptămâna aceasta se vor finaliza evaluările, iar săptămâna viitoare va aproba rectificarea bugetară. De asemenea, acesta a menționat că le-a cerut miniștrilor să vină cu „fundamentări foarte solide” pentru orice solicitare de bani. 

„Vreau să abordez o chestiune care ţine de pregătirea rectificării bugetare. Noi finalizăm săptămâna aceasta evaluările şi săptămâna viitoare vom adopta ordonanţa de urgenţă privind rectificarea. Aş vrea ca până sâmbătă să vă reevaluaţi extrem de serios solicitările, pentru că vreau să existe fundamentări foarte solide pentru orice solicitare de bani. Ştim foarte bine că situaţia economică nu este dintre cele mai bune, că economia românească, ca toate economiile ţărilor lumii, a fost afectată de epidemia de COVID şi va trebui să drămuim fiecare ban şi, mai ales, să alocăm resursele către proiectele importante, către investiţii, către proiecte care, într-adevăr, au ca şi efect îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale concetăţenilor noştri şi, de asemenea, proiecte suport pentru dezvoltarea economică ulterioară", a declarat Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: ludovic orban rectificare bugetara