x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Violeta Alexandru: În Bucureşti se face doar spectacol din ban public şi mai puţin treabă concretă pentru ca bucureştenii să trăiască civilizat

Violeta Alexandru: În Bucureşti se face doar spectacol din ban public şi mai puţin treabă concretă pentru ca bucureştenii să trăiască civilizat

23 Iun 2020   •   14:20
Violeta Alexandru: În Bucureşti se face doar spectacol din ban public şi mai puţin treabă concretă pentru ca bucureştenii să trăiască civilizat

Președintele PNL București, ministrul Muncii Violeta Alexandru, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că în București se face doar spectacol din ban public și mai puțin treabă concretă.

 „La 4 ani de la depunerea jurământului, acest material sinteză vă arată că sunt foarte puţine, spre deloc, lucruri concrete, palpabile care să fi schimbat calitatea vieţii bucureştenilor, care se pot contabiliza la Gabriela Firea. Din păcate, în Bucureşti se face doar spectacol din ban public şi mai puţin treabă concretă pentru ca bucureştenii să trăiască civilizat. (...) 4 ani de mandat PSD în Capitală, un mandat dezastruos. Practic, nu întâmplător, când se vorbeşte despre doamna Firea, se vorbeşte despre catastroFirea", a declarat Violeta Alexandru.

De asemenea, ministrul Muncii și-a exprimat încrederea în determinarea lui Nicușor Dan de a schimba modul în care arată Bucureștiul.

„Am toată încrederea în determinarea colegului meu şi în capacitatea lui de a schimba chiar imediat faţa Bucureştiului şi modul în care este administrat, pentru că este un om care respectă bucureştenii, pentru că este un om care ştie ce înseamnă să fii corect cu cheltuirea banilor publici (...). Îl respect pentru modul în care s-a dedicat Bucureştiului în ultimii ani (...). Noi vă propunem seriozitate, vă propunem respect pentru bucureşteni", a adăugat aceasta. 

Violeta Alexandru a participat la o conferință de presă împreună cu deputatul independent Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, la capătul Pasajului Colentinea, la ieșirea din București spre Voluntari.

La conferinţă au mai participat Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6, şi liderul consilierilor generali ai PNL, Stelian Bujduveanu.

×