x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorel Hrebenciuc: "Suntem într-un moment extrem de periculos al existenţei partidului nostru"

Viorel Hrebenciuc: "Suntem într-un moment extrem de periculos al existenţei partidului nostru"

27 Apr 2012   •   20:48
Viorel Hrebenciuc: "Suntem într-un moment extrem de periculos al existenţei partidului nostru"

Invitat al lui Victor Ciutacu in cadrul emisiunii "Vorbe Grele", deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc aprecieaza ca lunile care urmeaza sunt extrem de dense si extrem de apasatoare pentru partidul din care face parte. "Suntem intr-un moment extrem de periculos al existentei partidului nostru(...) Populatia a asteptat sa cada guvernele acestea de dreapta care s-au succedat, dar dezamagirea va fi pe masura daca nu vom performa", a spus Hrebenciuc.

In contextul trecerii motiunii de cenzura a USL impotriva guvernului Ungureanu, Hrebenciuc, cunoscut drept negociatorul principal al PSD, a afirmat ca a castigat toate pariurile pe care le-a pus pe aceasta tema.
"Am castigat toate pariurile pe care le-am pus. Am explicat ca si fara voturile minoritatilor vom castiga motiunea", a spus deputatul social-democrat.

Potrivit lui Viorel Hrebenciuc, aceasta motiune nu a costat nimic din punct de vedere al imaginii. Mai mult, acesta considera, fara indoieli, ca Guvernul Victor Ponta ca trece de votul constitutional al Parlamentului.
"Nu cred ca isi doreste cineva in acest moment ca acest guvern sa nu treaca ", a precizat invitatul lui Ciutacu.

×